Ønskeliste babyshower

Babyshower? Opprett en komplett og lekker ønskeliste her. Gjør ønskelisten personlig og tilpasset anledningen. Velg mellom 30 flotte bakgrunnsbilder.

Babyshower

Babyshower er ganske nytt i Norge. Babyshower er en amerikansk tradisjon hvor man feirer den kommende babyen. Babyshower blir ofte arrangert i 6. til 8. måned av graviditeten. Venninner samles (ofte som en overraskelsesfest), og sørger for å skape en hyggelig fest med god mat, kaker og gaver til mor og barn. Ordet "shower" spiller på et regn av gaver :)

På Minegavelister.no kan babyshower-arrangøren opprette en komplett og lekker ønskeliste hvor venninnegjengen enkelt koordinere hvem som skal kjøpe hva. Når listen er klar, send lenken via e-post, Facebook eller Google+. Deltakerene kan enkelt gå inn og kommentere hva de ønsker å gi. Dere kan selvsagt administrere ønskelisten etter at den er delt.

Har dere allerede laget en ønskeliste hos en butikk eller kjede? Da kan dere fint lage et eget "ønske" som lenker hit. Slik får man praktisk samlet alt på ett sted.

Logg inn med Facebook eller registrer bruker.

Tips til ønskelisten

  1. Begynn i god tid, og noter ned gode ideèr underveis.
  2. Sette opp en ønskeliste med ulike prisklasser, slik at alle som vil gi dere en gave kan finne noe som passer.
  3. Sørg for å holde ønskelisten oppdatert med nye ønsker og sørg for at den ikke blir tom.

Lenker